Botol Parfum Kaca 30ml Alun-Alun kanthi Pump Sprayer

  • Barang Ora.: KMPB30-003
  • Katrangan singkat:

    Produsen Botol Parfum 30ml 50ml 100ml Botol Parfum Wangi Berkualitas Tinggi

    Botol wangi kaca bening sing langsing cocog kanggo macem-macem cairan kanggo pewangi omah pribadi. Botol awet sing diproduksi nganggo kaca sing kandel, saéngga botol kasebut bisa digunakake maneh. Kita duwe macem-macem botol wangi kaca bening.
    Kaca tebal, desain ramping kanggo tampilan premium.
    Bisa digunakake nganggo atomiser.

    Cocog kanggo minyak wangi lan wewangian.

    Kita pengin nggawe proyek kemasan anyar sampeyan kanthi efisien kanthi solusi sing sampurna.

    Sampeyan uga bisa ngatur botol kanthi teknik nyithak.

    Kita produsen profesional kanggo botol kaca parfum, uga bisa nyedhiyakake layanan OEM & ODM kanggo nyukupi kebutuhan sing beda.

    Hubungi kita kanggo nggawe solusi kemasan sing sampurna kanggo merek aroma sampeyan.

    COMI AROMA- Produsen profesional kanggo botol kaca parfum.


    SPECS PRODUK

    METRIK

    NOMBOR BAGIAN

    Kapasitas (ML)

    DIAMETER (MM)

    Dhuwur (MM)

    Bobot (G)

     

    KMPB30-003 30ml 46 / 27mm 70mm 90g

     

    DETAIL PRODUK

    Panganggone umum

    Parfum Pribadi, Minyak Wangi

    MATERI / JENIS

     Bahan Botol  Kaca Flint Dhuwur 
    Aluminium Cap & PP 
     
    Aluminium Sprayer & PP

    Kaliber 15mm

    
    

     

     Coating Offset Percetakan Dekorasi Stampling Metallization Silk Screen 

     
     
     

     

    MOQ 10.000 pcs  

     

    INFOMASI LEBIH LANJUT
    PAKET DETAIL
    ULANGAN
    INFOMASI LEBIH LANJUT

     

    • Proses botol kaca bening:
    • 1. Bahan-bahan: miturut tagihan bahan sing dirancang, timbang bahan baku: pasir kuarsa, watu gamping, feldspar, abu soda, asam borat, lan liya-liyane lan aduk rata ing blender.
    • 2. Peleburan: bahan sing disiapake digawe panas ing tungku kanggo nggawe cairan gelas tanpa homogen, ing suhu 1600 ℃ Celcius.
    • 3. Formulir: iki minangka proses pendinginan. Gelas pisanan diganti saka cairan kental dadi negara plastik banjur menyang negara sing rapuh.
    • 4. Cooling: suhu botol kaca iku dhuwur banget nalika lagi wae digawe, lan butuh proses anilasi alon-alon kanggo adhem sadurunge bisa disentuh nganggo tangan.
    • 5. Priksa: saben botol kaca kudu di priksa dening inspektur supaya ora ana cacat, kayata retak, gelembung, kotoran, ngisor miring, lsp.
    • 6. Paket: gunakake karton utawa palet kanggo kemasan miturut kabutuhan pelanggan.

     

    • Karakteristik botol kaca:
    • 1. Ora beracun lan tanpa rasa; sifat alangi sing transparan, apik, apik, udara, bahan baku sing akeh, rega murah, lan bisa digunakake bola-bali.
    • 2. Duwe kaluwihan tahan panas, tahan tekanan kanggo ngresiki, sterilisasi suhu dhuwur, bisa uga cryopreservation. 
    • 3. Kanthi transmisi cahya sing disegel bisa nyimpen produk sing sensitif banget karo asor kanggo wektu sing suwe.
    • 4. Pilihan sing paling apik kanggo penting lenga / cairan wangi / cairan kosmetik lsp.

     

    • Teknologi pasca proses kaca:
    • 1. Cat semprotan: nyedhiyakake macem-macem kalebu transparan, matte, opaque, mengkilap, warna-warni, pearlescent logam lan cahya logam. 
    • 2. Pencetakan-digunakake kanggo nambah jeneng lan pola ing botol kaca. Gunakake jas varnish (semprotan). Sawise perawatan iki, botol kaca disemprotake kanthi lengkap utawa sebagean. Banjur lebokake botol kaca ing oven sing wis garing lan panggang ing suhu 650 °.
    • 3. Frosting: (Perawatan asam) Efek frosting saka botol kaca ing adus asam.
    • 4. Stamping panas: piring logo jeneng utawa pola ing botol kaca. 
    • 5. Sandblasting: Jeneng utawa gambar sing nyedhiyakake efek matte ing bagean botol kaca.

     

    •  COMI AROMA - botol kaca paling apik kanggo produk parfum!
    PAKET DETAIL
    Gaya Botol Kaca Antik Botol Kaca Polos, Botol Cetha Sederhana, Botol Heavy, Botol Kaca Kandel
    Bentuk Botol Kaca Antuque Botol Babak, Botol Persagi
    Rincian Paket Karton Ekspor Endhog kanthi Pallet Ekspor
     packing detail
    ULANGAN
    • stars_5

    Produk hebat, apik banget. Pelanggan saya akeh liwat wulan kanthi produk iki
    Tanggal Ditambahake: 21/04/2020 dening Sunny

    • stars_5

    sampurna, wiwit wiwitan nganti pungkasan

    Tanggal Ditambahake: 21/04/2020 dening Vilana Bagdone

    • stars_5

    layanan gedhe, produk banget wareg, lan layanan sawise sales gedhe. matur nuwun
    Tanggal Ditambahake: 27/04/2020 dening Serena Ghian


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita