Jaminan Kualitas

Kebijakan Kualitas Kita

Kebijakan Kaca Kemig kanggo njaga kualitas layanan lan produke.

Tujuane kanggo ngirim produk lan layanan sing gegandhengan. Sing ngluwihi pangarepan para pelanggan.

Kabeh produk lan layanan bakal tundhuk karo syarat para pelanggan. Iki bakal ditindakake kanthi njaga hubungan sing raket karo para pelanggan lan nyengkuyung komunikasi sing apik.

Manajemen paling dhuwur mesthekake manawa pernyataan kualitas kasebut cocog karo organisasi lan bakal entuk:

● Nyedhiyakake kerangka kerja kanggo nggawe lan mriksa tujuan manajemen lan kualitas.
● Komunikasiake kabijakan lan prosedur ing organisasi.
● Nyedhiyakake latihan lan pangembangan karyawan lan nggunakake praktik paling apik.
● Entuk umpan balik pelanggan lan terus ningkatake proses supaya cocog karo kebutuhan organisasi. Nambah efektifitas Sistem Manajemen Mutu miturut ISO 9001: 2015.