Nyithak

ABOUT

Pungkasan, potongan pungkasan teka-teki sing dadi tampilan unik sampeyan yaiku cara merek lan informasi produk sampeyan dicithak ing kemasan sampeyan. Ing kene, kita nawakake macem-macem opsi, kalebu skrining sutra, pencetakan offset, Label Transfer Panas / HTL, stamping panas, etching laser. Kita uga nawakake layanan kanggo ngatur kothak sing dicithak kanggo kabutuhan kemasan sampeyan.

Yen sampeyan rumangsa kepincut karo opsi kasebut, para ahli bisa mbantu nuntun sampeyan.  Hubungi kita

SILK SCREEN

Saringan sutra minangka proses ing endi tinta dipencet liwat layar sing ditambani kanthi foto menyang permukaan. Siji warna ditrapake bebarengan, kanthi siji layar kanthi siji warna. Jumlah warna sing dibutuhake kanggo nemtokake jumlah pass sing dibutuhake kanggo nyithak layar sutra. Sampeyan bisa ngrasakake tekstur grafis sing dicithak ing permukaan sing dihiasi.

331

PRINTING OFFSET

Pencetakan offset nggunakake piring cetak kanggo mindhah tinta menyang wadhah. Teknik iki luwih tepat tinimbang nyithak silkscreen lan efektif kanggo macem-macem warna (nganti 8 warna) lan karya seni halftone. Proses iki mung kasedhiya kanggo tabung. Sampeyan ora bakal ngrasakake tekstur grafis sing dicithak, nanging ana garis warna sing over-lapping ing tabung.

332