Kauntungan Kita

JANJI KITA

KECEMERLANGAN ING KABEH APA

Kita darmabakti kanggo nyedhiyakake solusi kemasan berkualitas tinggi kanggo para pelanggan, lan kanggo ngembangake produk anyar lan inovatif.

Kita setya nggawe pelanggan dhisik lan nyedhiyakake layanan pelanggan lan kepuasan tingkat paling dhuwur sajrone proses. Kita bakal mesthi mbukak, jujur, lan komunikatif. Kita usaha kanggo terus nimbang kabutuhane para pelanggan lan menehi solusi kemasan sing paling apik, tanpa preduli saka garis dhasar kita.

PRODUK KAMI

KUALITAS PALING DENGAN rega sing apik

We offer loro Simpenan ing lan Disesuaikan produk kemasan, gumantung karo kabutuhan klien. Produk stok dijadwalake kanthi tliti lan disimpen ing Warehouse. 

Warehouse Keming, siyap dikirim kanthi cepet, nalika produk kustom bisa digawe, dirampungake, lan dicithak kanggo memenuhi tampilan merek sampeyan kanthi liwat macem-macem Layanan Kustomisasi. Apa sampeyan pengin golek barang sing berkualitas utawa sing paling apik ing kemasan khusus, kita duwe produk lan layanan sing paling apik kanggo memenuhi kebutuhan sampeyan lan ngluwihi pangarepan sampeyan.

INISIATIF GREEN

Kita wis ngetrapake inisiatif ijo sing fokus kanggo ngilangi sampah lan promosi efisiensi, uga ngembangake produksi kemasan kanthi bahan daur ulang lan daur ulang. Kita setya dadi produsen ijo, lan mesthi ngupaya nambah lan nyempurnakake proses kanggo matesi pengaruh ing planet iki.

PRODUKSI CERTIFIED

Kanggo nambah lapisan keamanan liyane kanggo mesthekake yen sampeyan bakal nampa konsistensi, keunggulan, lan nilai saben-saben sampeyan kerja bareng karo kita, kita kabeh sertifikasi ISO 9001 lan ISO 14001. Kita uga sawetara merek internasional utama sing digunakake. Sertifikasi lan audit kasebut njamin sampeyan bakal entuk produk sing paling apik, saben wektu.