Exihibitions

  • 2020 SHANGHAI CBE-25th China Beauty Expo

    2020 SHANGHAI CBE-25th Beauty Beauty China

    China Beauty Expo negesake bakal diluncurake ing 9-11 Juli 2020 Panggonan: Pusat Ekspo internasional anyar China Beauty Expo (CBE) lan Supply World wis dijadwal maneh dadi 9-11 Juli 2020 China Beauty Expo (CBE) nampilake macem-macem kaendahan lan kosmetik pro ...
    Waca liyane
  • 2020 SHANGHAI CBE

    2020 SHANGHAI CBE

    Tanggal Pameran Pameran Kecantikan CBE China: 19-21 Mei 2020 (Sel - Kam) Lokasi: Pusat Ekspo Internasional Internasional Shanghai
    Waca liyane
  • 2020-COSMOPACK ASIA

    2020-COSMOPACK ASIA

    Tanggal Adil COSMOPACK ASIA: 10-12 November 2020 (Sel - Kam) Lokasi: AsiaWorld-Expo (AWE) Bandara Internasional Hong Kong, Lantau Jam Buka: 10:00 - 18:00 COSMOPROF ASIA 11-13 November 2020 (Wed - Jum ) Pusat Pameran & Pameran Hong Kong (HKCEC) 1 Expo Drive, Wancha ...
    Waca liyane
  • 2020 COSMOPROF CBE ASEAN BANKOK

    2020 COSMOPROF CBE ASEAN BANKOK

    COSMOPROF CBE ASEAN BANKOK Tanggal Cukup: 17-19 September 2020 (Thur-Sat) Lokasi: Pusat Pameran lan Pusat Konvensi IMPACT Pusat Pameran
    Waca liyane
  • 2019-COSMOPACK ASIA

    2019-COSMOPACK ASIA

    2019 Cosmopack Asia Nov.12th nganti 14 Nov, 2019 ing AsiaWorld-Expo (AWE) 2019 Cosmoprof Asia 13 Nov nganti 15 Nov ing Konvensi & Pameran Hong Kong ...
    Waca liyane
  • 2018-COSMOPACK ASIA

    2018-COSMOPACK ASIA

    Cosmopack Asia Nov.13 nganti 15 Nov 2018 ing AsiaWorld-Expo (AWE) Cosmoprof Asia 14 Nov nganti 16 November ing Konvensi & Pameran Hong Kong
    Waca liyane