Warta Perusahaan

  • The meaning of the mark on a essential oil bottle

    Makna tandha ing botol minyak esensial

    Biasane, ana papat pratandha umum babagan botol minyak olahan, mula ayo ndeleng macem-macem makna sing diwakili: 1. Minyak esensial murni minyak esensial murni murni murni, ora ditambahake bahan kimia gawean lan durung diencerke karo media minyak . 2. Aromaterapi Minyak Aromaterapi ...
    Waca liyane
  • How to choose the capacity and packaging of essential oil bottle?

    Cara milih kapasitas lan kemasan botol minyak esensial?

    Wiwit pangembangan industri modern nyebabake panggunaan gelas, botol kaca peteng (tawny, ijo, lan biru) wis akeh monopolisasi kemasan minyak esensial. Kanthi pangembangan ilmu kaca lan botol kaca wis ora ana mung winates coklat tuwa, ijo, lan biru, kayata, frost ...
    Waca liyane
  • Replace the aromatherapy rattan regularly

    Ganti rotan aromaterapi kanthi rutin

    Bukak stopper botol, celupake siji pucuk rotan ing cairan aromaterapi, jupuk sawise rotan wis udan, banjur lebokake pucuk liyane menyang botol. Yen digunakake ing papan cilik (kayata jedhing), sawetara batang rotan bisa dilebokake kanggo nggayuh efek; yen ...
    Waca liyane
  • The method of adding perfume to a glass bottle

    Cara nambah minyak wangi ing botol kaca

    Langkah-langkah kanggo ngisi maneh botol parfum lawas sing wis ditutup nganggo parfum kaya ing ngisor iki: a. Bilas botol minyak wangi karo banyu. Banjur lebokake sawetara tetes cuka lan banyu ing botol, lan resiki maneh kanthi resik. Langkah iki kanggo disinfeksi. Jarum suntik uga kudu diresiki. & nb ...
    Waca liyane
  • COMI AROMA Reed Diffuser Tips

    Tips Diffuser Reed COMI AROMA

    Apa diffusers alang-alang lan kepiye cara kerjane? Diffus reed pancen kondhang saiki ing wangi omah. Dheweke gampang banget digunakake; Alang-alang dilebokake ing botol kaca utawa gelas kaca minyak diffuser wangi, alang-alang kasebut banjur wangi banjur ngetokake aroma sing enak ing sakiwa ...
    Waca liyane
  • Why do we need to recycle the glass bottles?

    Napa kita kudu daur ulang botol kaca kasebut?

    Ing saben dinane, botol kaca bisa ditemokake ing endi wae. Botol kaca minangka kanca sing apik kanggo ngombe, obat-obatan, kosmetik, lsp. Botol kaca kasebut mesthi dianggep minangka bahan kemasan paling apik amarga kaendahane sing transparan, stabilitas kimia sing apik, ora ana polusi kanggo isine, ca ...
    Waca liyane
  • How is the molding process of glass bottle?

    Kepiye proses cetakan botol kaca?

    Kanthi pangembangan botol parfum, luwih akeh maneka bentuk botol sing bisa dipilih para pangguna. Dadi, kepiye cara nggawe bentuk botol kasebut? Proses cetakan botol kaca yaiku urutan tumindak (mekanik, elektronik, lsp) sing diulang ing urutan pemrograman ...
    Waca liyane
  • Daily usage of Tube bottles

    Panganggone botol Tube saben dina

      Botol kaca dipérang dadi rong jinis, sing siji yaiku botol cetakan lan siji botol gendul. Botol cetakan umume digunakake kanggo aromaterapi, minyak wangi, minyak esensial, lsp. Fitur paling gedhe saka botol cetakan yaiku cukup abot lan ora gampang digawa, nalika ...
    Waca liyane
  • How to distinguish between molded bottle and tube bottle

    Cara mbedakake botol cetakan lan botol tabung

    Cara produksi botol kaca dipérang dadi cetakan lan tabung, mula apa bedane utama antara botol cetakan lan botol tabung? Kita bakal nganalisa telung aspek ing ngisor iki: 1. Tampilane beda, tampilan botol tabung katon luwih cerah, luwih apik, ...
    Waca liyane
  • The History of Glassmaking

    Sejarah Pembuatan Kaca

    Sejarah pembuatan gelas bisa dilacak menyang Mesopotamia udakara 3500 SM. Bukti arkeologi nuduhake manawa gelas asli pisanan digawe ing pesisir sisih lor Syria, Mesopotamia utawa Mesir kuno. Objek kaca sing paling awal dingerteni wiwit taun 2000 SM lan bisa uga ora disengaja byproduc ...
    Waca liyane
  • How do bubbles form in a glass perfume bottle?

    Kepiye cara gelembung digawe ing botol parfum kaca?

    Ing produksi botol anggur kaca, gelembung kasebut minangka salah sawijining masalah sing mesthi ngganggu perusahaan produksi. Sanajan gelembung ora mengaruhi kualitas, efek kasebut bisa nyebabake estetika. Utamane ing sawetara botol minyak wangi sing mewah, gelembung mesthi ora diidini. Lan ...
    Waca liyane
  • How to blend essential oils

    Cara nyampur minyak esensial

    Cara nyampur minyak esensial Minyak esensial iku zat sing larang regane lan gampang molah malih, mula kudu dieling-eling nalika nyiyapake. Siapke 4 ~ 5 droppers, gunakake macem-macem tetes kanggo macem-macem minyak esensial. Ora disaranake nyetel luwih akeh sekaligus supaya ora sampah ... Jinis ...
    Waca liyane
  • The right way to store essential oils

    Cara sing tepat kanggo nyimpen minyak esensial

    1. Lebokake minyak esensial ing botol kaca peteng Minyak esensial gampang owah, tahan cahya, lan korosif, mula disimpen ing botol kaca peteng Botol plastik ora bisa digunakake kanggo nyimpen minyak esensial. Kualitas minyak esensial bakal rusak yen komposisi kimia saka plastik ...
    Waca liyane
  • The production process of glass tube bottle

    Proses produksi botol tabung kaca

      Dina iki, kita bakal ngerti proses produksi botol tabung kaca: Pisanan, lebokake tabung kaca kanthi diameter tartamtu sing dibutuhake pelanggan menyang mesin kasebut. Master bakal nyetel mesin kanthi apik lan nggawe tabung kaca dadi bentuk botol dawa tetep nganggo bayonet utawa ...
    Waca liyane
  • What’s the meaning of the number at the bottom of the bottle?

    Apa tegese nomer ing sisih ngisor botol?

    Kita asring nemokake huruf utawa Nomer ing sisih ngisor botol kaca. Akeh pelanggan sing takon apa tegese Nomer kasebut. Apa sing diwakili? Biasane peralatan produksi botol kaca yaiku: mesin garis, mesin manual, mesin kuwalik, prosese yaiku peralatan sing bisa digabung karo pirang-pirang cetakan ...
    Waca liyane
  • Correct understanding of essential oils

    Pangerten sing bener babagan minyak esensial

    1. Apa minyak esensial Apa minyak esensial iku? Ing istilah awam: Minyak esensial minangka "minyak", jinis minyak khusus. Alesan kenapa istimewa yaiku larang lan gampang banget, amarga minyak esensial, jiwa tanduran, lan bahan sing diekstrak ...
    Waca liyane
  • Reasons for the different prices of glass bottles

    Alesan kanggo macem-macem rega botol kaca

    Apa botol kaca biasa duwe racun? Botol kaca sing didol Taobao regane sawetara dolar digunakake kanggo nyimpen panganan. Apa luwih aman kanggo nggawe anggur utawa cuka? Bakal nglarutake zat beracun? Napa sawetara merek botol kaca asing sing adol larang? Botol kaca biasa ora aman? Gla ...
    Waca liyane
  • Aroma–smell to bring elegant taste for you

    Aroma - ambune kanggo nggawa rasa elegan kanggo sampeyan

    Ana ukara sing ora bisa dilalekake ing literatur The Dynasty Song "Dream Lianglu": "Ngobong dupa, tunjuk, gantung gambar lan atur kembang, patang jinis nosy, ora kesel ing omah. Makna umum yaiku: wan ...
    Waca liyane
  • Global glass Bottle Market Outlook

    Outlook Botol kaca global

    Riset lan Pasar nerbitake laporan botol Global market Market Outlook (2019-2027). Miturut laporan kasebut, pasar botol rangkep kaca global, sing nyumbang kanggo kita $ 63,77 milyar ing taun 2019, diarep-arep bisa mencapai US $ 105,44 milyar ing taun 2027 tingkat wutah taunan senyawa 6,5% sak t ...
    Waca liyane
  • Proofing is a key step in glass bottle production

    Bukti minangka langkah penting ing produksi botol kaca

    Kualitas botol kaca gegandhengan banget karo desain lan kualitas material, peralatan produksi, lan manufaktur cetakan. Bukti minangka langkah kritis ing produksi. Bukti langsung nyebabake biaya produksi lan kualitas botol kaca, mula kudu ditrapake kanthi serius. 1. Th ...
    Waca liyane
  • What is the frosting and hollowing technology of glass bottles

    Apa teknologi frosting lan hollowing saka botol kaca

    Teknologi Frosting yaiku masang lapisan larutan jeruk utawa bubuk kaca kaca menyang produk botol kaca, lan sawise dipanggang suhu dhuwur 580 ~ 600 ℃, lapisan kaca kaca dileburake ing lumahing botol kaca supaya bisa digawe tampil cara dekorasi kanthi bedha ...
    Waca liyane
  • Production and packaging process of glass bottles

    Proses produksi lan kemasan botol kaca

    Ana 6 langkah saka produksi nganti kemasan kanggo botol kaca: Batching 、 Peleburan 、 Ndamu 、 Annealing 、 Inspeksi 、 Packing. Batching Bahan mentah kayata wedhi, silikon, lan watu jeruk dicampur lan terus dikemas menyang tungku. Bahan leleh digawe panas lan dilebur ing tungku. We ...
    Waca liyane
  • The little secret of Flameless aromatherapy-Natural rattan VS Fiber rattan

    Rahasia cilik saka Flameless aromatherapy-rotan Alami VS Fiber rattan

    Rotan alami: Rattans biasane minangka tanduran alami kayata anggur putih, willows / anggur utawa alang-alang. Loro-lorone ujung anggur kebak pori-pori, lan dawa lan lengkungane saben beda. Rotan serat: Kanggo rotan digawe saka serat, pori-pori rotan disebar kanthi rata ...
    Waca liyane
  • Advantages of flameless aromatherapy

    Kaluwihan aromaterapi tanpa flameless

    Ana macem-macem jinis aromaterapi, aromaterapi tanpa cacat, aromaterapi lilin, aromaterapi mobil, lsp. Saben jinis aromaterapi duwe kaluwihan lan kekurangan dhewe-dhewe. Ing artikel iki, kita bakal ngrembug babagan kauntungan aromaterapi tanpa cacat. & ...
    Waca liyane