Apa tegese label ing botol parfum?

Akeh wong duwe luwih saka siji botol minyak wangi, nanging sawetara sing bisa maca tembung ing botol kasebut. Tembung kasebut uga kalebu huruf, nanging ora bisa ngeja tembung sing kita ngerti ing basa Inggris. Iki amarga merek gedhe sing duwe hak mutlak kanggo ngomong ing industri fashion asale saka Prancis, lan merek kasebut bakal nggunakake basa Prancis ing label produk, mula para siswa sing ora ngerti basa Prancis mesthi ora ngerti rahasia kasebut.

Miwiti dhaptar tembung Prancis sing umum, sampeyan ora usah apal kabeh bebarengan. Sampeyan bisa ndeleng maneh nalika maca artikel iki.

Parfum: Iki minangka "parfum" ing basa Inggris, utawa "xiang shui" ing basa Cina;

Eau: Podo karo banyu ing Inggris, "shui" ing basa Cina;

De: Kira-kira padha karo basa Inggris "saka", "de" Cina.

Femme: wanita

Homme: men

Biasane, konsentrasi esen luwih dhuwur, tetep wektu legi luwih suwe, regane luwih larang uga.

1. Parfum asring diterjemahake minangka "esensi".

Paling kuat, paling dawa, lan mula larang.

Comi Aroma Perfume-CHANEL-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Eau de Parfum, asring diterjemahake minangka "parfum"

Kapindho mung kanggo wangi, kategori iki ngemot parfum kanggo wanita lan sebilangan cilik kanggo pria.

Comi Aroma Perfume-CHANEL-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comi Aroma Perfume-CHANEL-3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Eau de toilette asring diterjemahake minangka "minyak wangi ringan".

Umume parfum pria kalebu ing kategori iki. Kanggo njaga wangi, kudu disemprotake kanthi interval.

Comi Aroma Perfume-CHANEL-4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Eau de cologne asring diterjemahake dadi "cologne"

Aftershave pria biasane ana ing kategori iki. Nanging cologne, jeneng swara lanang, ora mung kanggo pria amarga mung nuduhake konsentrasi rendah minyak aromatik sing ana. Contone, merek kasebut duwe cologne karo basis pelanggan wanita.

Comi Aroma Perfume-CHANEL-5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mesthine, tembung ing botol wangi kasebut bisa uga basa Italia, kayata "la Dolce Vita", sing padha karo "Kehidupan Manis".

Sawise maca artikel iki, aku yakin sampeyan bakal duwe pikiran sing luwih jelas lan luwih yakin nalika tuku minyak wangi.

COMI AROMA – nggawa sampeyan mbukak luwih akeh babagan produk minyak wangi.


Wektu kiriman: Dec-25-2020