Evolusi Botol Parfum: Parfum sing padha, beda cara mbukak

Kanthi mitos kuno lan legenda kuno, parfum uga duwe sejarah sing misterius lan dawa. Sejarah sing wis suwe saya angel diverifikasi kanthi suwe, lan cara nggunakake parfum diganti kanthi kemajuan teknologi.

Pangowahan panggunaan parfum:

1. Menyan

Iki wangi, saka basa Latin per fumum, sing artine 'liwat asap'. Parfum sing paling asli digawe kanthi ngobong kabut dupa, digunakake kanggo nyembah dewa, makili suci lan ora bisa dilanggar.

COMI AROMA-perfume-1

 

 

 

 

 

 

2. Celup 

Salah sawijining panemuan paling penting ing sejarah parfum, yaiku proses parfum parfum sing paling apik, produksi parfum tambah akeh, lan panggunaan parfum ora ana maneh winates kanggo kulawarga kerajaan. Sajrone periode kasebut, parfum disimpen ing botol parfum, biasane corks digunakake minangka stopper supaya ambune ora uwal, lan teken probe digunakake kanggo nyelehake minyak wangi ing pergelangan tangan lan gulu.

3.Kipas iku manis

 Sadurunge ana botol semprotan, penggemar asring digunakake kanggo nyemprot minyak wangi. Tutup wangi ing kipas kanggo wangi sajrone digunakake. Lan tekstur bahan kaca penggemar khusus, cocog banget kanggo nyedhot minyak wangi, bisa nggawe aroma ing kipas kanggo tetep cukup suwe. Wiwit tekane jempol minyak wangi, penggemar wis dadi alat tampilan ing toko parfum.

COMI AROMA-perfume-2

 

 

 

 

 

 

4. Perfume atomizer

Ing taun 1907, lair saka atomizer parfum pertama ("Parfumers") minangka trobosan penting kaping pisanan ing cara nggunakake parfum. Dadi minyak wangi cair dadi partikel cilik lan disemprotake ing bentuk semprotan saka endhas panyiram. ngasilake industri anyar, kanthi pabrikan nggawe botol semprotan dekoratif kosong sing nyengkuyung supaya masarakat nyimpen minyak wangi sing disenengi nganti bisa.

COMI AROMA-perfume-3

 

 

 

 

 

 

5.Ajaib lan Atakor ing taun 1930-an

Penyemprot parfum ing wektu iki duwe rong jinis kepala alat penyiram, sing katon sadurunge yaiku minyak wangi semprotan airbag, botol botol parfum kanggo njupuk sawetara kantong udara nalika digunakake, bisa nyemprotake kabut manis.

COMI AROMA-perfume-4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6. Salah sawijining botol parfum sing paling populer ing taun 1907

Tekane penyemprotan sing nyemprot nggawe wektu retensi minyak wangi dadi luwih awet. Nganti saiki, umume parfum yaiku nggunakake kepala alat penyiram, alat penyemprot minyak wangi liwat kepala alat penyiram.

COMI AROMA-perfume-5

 

 

 

 

 

 

7. Le Sien, Amour-Amour lan Que Sais-Je1925-1928

Kanggo narik kawigaten para konsumen, pabrikan wis ngupayakake ngrancang lan ngemas botol parfum. Coty wis ngeculake minyak wangi menyang sepatu tumit kaca, sing elegan lan elegan. Saben botol Marotte duwe bentuk topi sing beda, kewan sing apik lan sugih; Desain botol Shalimar diilhami dening banyu mancur kebon Shalimar. kaping pisanan narik kawigatene wanita.

COMI AROMA-perfume-6

 

 

 

 

 

COMI AROMA-perfume-6-2

 

 

 

 

 

 

COMI AROMA – nyedhiyakake macem-macem botol kaca parfum, bahan kaca watu dhuwur, supaya parfum luwih apik.

 


Wektu kiriman: Dec-25-2020