Materi

Ngimbangi sesanti Merek kanthi kompatibilitas paket bisa menehi pengaruh gedhe marang bahan sing digunakake kanggo paket sampeyan. Kita nawakake kemasan Eco, bahan kaca sing bisa digunakake ing paket stok, lan seneng takon lan menehi pandhuan babagan pilihan & dekorasi material miturut kabutuhan Merek.

Home -Material

KACA

Kaca minangka padatan amorf tanpa kristal sing asring transparan. Kaca bisa dicetak lan dihias nganggo cara nggawe pernyataan, lan nawakake resistensi kimia lan sifat penghalang sing apik kanggo bungkus.