Botol Perawatan Kaca Dropper 30ml

  • Barang Ora.: KMCB30-027 (30ml)
  • Katrangan singkat:

    Botol kaca lukisan warna 30ml

    -Bohlam karet, krah warna logam (Gulu: 18), diptube kaca

    Botol kaca berkualitas premium, kasedhiya nganggo tombol push utawa dropper teat. Ekstensi jangkauan droppers versi logam sing wis ana

     

    Fitur lan Wuku

    • Sistem pangiriman anyar kanggo pondasi cair
    • Kasedhiya kanthi droppers tombol dropper viskositas dropper lan normal
    • Botol kasebut uga cocog kanggo kompa lan pompa semprotan
    • Ukuran gulu 18/415
    • Bahan teat sing beda-beda sing kasedhiya kanggo kompatibilitas produk (silikon, NBR lan TPR)
    • Kerah kayu gulung teat kasedhiya ing macem-macem jinis kayu
    • LDPE Wiper kasedhiya ing gulu botol supaya pipet lan supaya aplikasi ora tumoto
    • Dosis sing dikontrol

    SPECS PRODUK

    METRIK

    NOMBOR BAGIAN

    Kapasitas (ML)

    DIAMETER (MM)

    Dhuwur (MM)

    GULU PUTUT

     

    KMCB30-027 30ml 58mm 129mm 18 / 415mm

     

    DETAIL PRODUK

    Panganggone umum

    Serum, Lenga Penting

    MATERI / JENIS

    Botol
    KACA
    Kerah
    PP
    Cangkang Kerah
    ALUMINIUM
    Bohlam
    KARET NITRILE
    Pipet KACA

     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita