Botol kosmetik tetes 30ml

  • Barang Ora.: KMCB30-015
  • Katrangan singkat:

    Penetes bunder kanthi botol kaca lan pipet, lan cangkang aluminium ing botol lan kerah.

    Bohlam: silikon
    Kerah: Kerang Aluminium
    Botol: Kaca nganggo Shell Aluminium
    Pipet: Gelas

     

    Fitur lan Wuku

    • Sistem pangiriman anyar kanggo pondasi cair
    • Kasedhiya kanthi droppers tombol dropper viskositas dropper lan normal
    • Botol kasebut uga cocog kanggo kompa lan pompa semprotan
    • Ukuran gulu 18/415
    • Bahan teat sing beda-beda sing kasedhiya kanggo kompatibilitas produk (silikon, NBR lan TPR)
    • Kerah kayu gulung teat kasedhiya ing macem-macem jinis kayu
    • LDPE Wiper kasedhiya ing gulu botol supaya pipet lan supaya aplikasi ora tumoto
    • Dosis sing dikontrol

     

     

     

     

     

     


    SPECS PRODUK

    METRIK

    NOMBOR BAGIAN

    Kapasitas (ML)

    DIAMETER (MM)

    Dhuwur (MM)

    Bobot (G)

     

    KMCB30-015 30ml 48.5mm 81mm 63g

     

    DETAIL PRODUK

    Panganggone umum

    Serum, Lenga Penting

    MATERI / JENIS

    Botol
    KACA
    Kerah
    PP
    Cangkang Kerah
    ALUMINIUM
    Bohlam
    KARET NITRILE
    Pipet KACA

     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita