Paket Perawatan Kulit Kaca 30ml

  • Barang Ora.: KMCB30-011
  • Katrangan singkat:

    Teat karet putih, Kerah perak / emas mengkilap Logam, diptube kaca

     

    Penetes logam ing silve / emas

    Kita nyedhiyakake botol dropper kaca paling dhuwur. Ing pilihan warna. Amber nyedhiyakake perlindungan sinar UV paling dhuwur, dadi pilihan sing nyata kanggo campuran esensial lan aromaterapi sing agresif.

     

    Fitur lan Wuku

    • Sistem pangiriman anyar kanggo pondasi cair
    • Kasedhiya kanthi droppers tombol dropper viskositas dropper lan normal
    • Botol kasebut uga cocog kanggo kompa lan pompa semprotan
    • Ukuran gulu 18/415
    • Bahan teat sing beda-beda sing kasedhiya kanggo kompatibilitas produk (silikon, NBR lan TPR)
    • Kerah kayu gulung teat kasedhiya ing macem-macem jinis kayu
    • LDPE Wiper kasedhiya ing gulu botol supaya pipet lan supaya aplikasi ora tumoto
    • Dosis sing dikontrol

     


    SPECS PRODUK

    METRIK

    NOMBOR BAGIAN

    Kapasitas (ML)

    DIAMETER (MM)

    Dhuwur (MM)

    Bobot (G)

     

    KMCB30-011 30ML 52MM 58MM 70G

     

    DETAIL PRODUK

    Panganggone umum

    Serum, Lenga Penting

    MATERI / JENIS

    Botol
    KACA
    Kerah
    PP
    Cangkang Kerah
    ALUMINIUM
    Bohlam
    KARET NITRILE
    Pipet KACA

     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita