Dekorasi

ABOUT

Faktor penting liyane kanggo nggayuh tampilan sing dikarepake yaiku cara kemasan sampeyan.

Kita nawakake macem-macem pilihan sing bisa dipilih, kalebu warna cetakan, semprotan njero lan njaba, metallisasi, lan semprotan kaya mutiara, matte, sentuhan lembut, mengkilap, lan frosted.

d1

WARNA ING EMPEN

Cetakan injeksi minangka proses manufaktur kanggo ngasilake bagean kanthi nyuntikake bahan sing digawe panas lan campuran, kayata kaca lan plastik, menyang cetakan sing dadi adhem lan kaku kanggo konfigurasi rongga. Iki minangka wektu paling pas supaya warna sing dikarepake dadi bagean saka bahan kasebut, tinimbang mengko ditambahake.

321
322

INNER / OUTER SPRAY

Wadah semprotan wadhah nawakake kemampuan kanggo nggawe warna, desain, tekstur utawa kabeh sing disesuaikan - ing kaca utawa plastik. Kaya jenenge, kontainer proses iki disemprotake kanggo entuk efek sing dikarepake - saka tampilan frosted, rasane bertekstur, latar mburi warna kustom kanggo ngrampungake desain luwih lanjut, utawa ing kombinasi desain sing bisa dipikirake kanthi pirang-pirang warna, fade utawa gradien.

323
324

METALISASI

Teknik iki nurun tampilan krom sing resik ing wadhah. Proses kasebut kalebu panas bahan logam ing ruangan vakum nganti wiwit nguap. Logam sing nguap kondensasi lan obligasi menyang wadhah, sing lagi diputer kanggo mbantu aplikasi sing seragam. Sawise proses metalizing rampung, topcoat protèktif ditrapake ing wadhah kasebut.

325
326

EMBOSSING & DEBOSSING

Embossing nggawe gambar sing diangkat lan debossing nggawe gambar sing reses. Teknik kasebut nambah nilai branding kanggo paket kanthi nggawe desain logo unik sing bisa disentuh lan dirasakake konsumen.

327
328
329

TRANSFER PANAS

Teknik dekorasi iki minangka cara liya kanggo ngetrapake layar sutra. Tinta ditransfer menyang bagean kasebut liwat tekanan lan roller silikon sing digawe panas utawa mati. Kanggo pirang-pirang warna utawa label kanthi setengah nada, label transfer panas bisa digunakake sing bakal nyedhiyakake kualitas warna, registrasi lan rega kompetitif.

3210
3211

TRANSFER AIR

Grafis hidro, uga dikenal minangka pencetakan kecemplung, pencetakan transfer banyu, pencitraan transfer banyu, pencelupan hidro utawa pencetakan kubik, minangka cara ngetrapake desain cetak menyang permukaan telung dimensi. Proses hidrografi bisa digunakake ing logam, plastik, kaca, kayu atos, lan macem-macem bahan liyane.

3212
3213

COATING FROSTED

Ing bisnis kosmetik, kaendahan, lan perawatan pribadi, kemasan uga kalebu babagan fashion. Lapisan frosted duwe peran penting kanggo nggawe paket sampeyan tampil ing rak ritel.

Apa tekstur frosty utawa permukaan mengkilap, lapisan menehi tampilan apik ing paket sampeyan.

3214
3215

PANCING PANAS / FOIL

Stamping panas minangka teknik ing endi foil warna ditrapake ing permukaan liwat kombinasi panas lan tekanan. Stamping panas ngasilake tampilan mengkilap lan mewah ing tabung kosmetik, botol, toples, lan penutupan liyane. Foil warna asring emas lan salaka, nanging warna aluminium & buram sing disikat uga kasedhiya, sing cocog kanggo desain teken.

3216