Hubungi Kita

SHANGHAI COMI AROMA CO., LTD.

Alamat

Tambah: No.1500 Jalan Tingwei, Distrik Jinshan, Shanghai, China.

Tambah: Bangunan Lantai D 10, Midea Plaza, Distrik Yunong, Xuzhou, China.

Telpon

86-516-83202223

86-516-83202223

 

Whatsapp

+86 15252067067

 

Pengin kerja sama kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita