Blog Tech

  • BOTOL KACA WANGI PERIBADI

    BOTOL KACA WANGI PERIBADI Botol kaca wangi pribadi dening COMI AROMA. Kita minangka produsen botol kaca kanggo industri wangi lan kosmetik. Botol standar kita paling cocog kanggo mbantu merek sampeyan. Sampeyan uga duwe pilihan kanggo desain botol kaca khusus ...
    Waca liyane
  • Apa kemasan vakum bisa njaga kosmetik luwih dawa?

    Desain kepala pompa vakum produk perawatan kulit nggunakake gaya mundur ing musim semi kanggo nyegah hawa mlebu botol, nyebabake kahanan vakum, mula bisa entuk asil panggunaan "mung metu nanging ora". Saben sampeyan pencet kepala pompa, piston cilik ing sisih ngisor ...
    Waca liyane
  • Napa intine butuh botol kaca Gelap / Amber?

    Peran kaca peteng: Iki kanggo mblokir sinar ultraviolet ing srengenge lan nyegah sawetara bahan aktif fotosensitif supaya teroksidasi lan bosok. Umume, botol kaca peteng digunakake kanggo produk perawatan kulit sing aktif kaya antioksidan, anti-penuaan, lan pemutihan. Kanggo ujian ...
    Waca liyane
  • Fungsi kemasan macem-macem bahan (Kaca, Plastik)?

    Botol plastik VS Gelas kaca, sing endi luwih apik? Ana telung jinis bahan utama kanggo produk perawatan kulit: plastik, kaca lan logam. Antarane, plastik sing paling akeh digunakake nganti 80%, disusul karo kaca, dene logam mung 8%. Sanajan nggunakake plastik yaiku ...
    Waca liyane
  • Kepiye cara nggawe kemasan anti-kejut?

    Kemasan Shockproof, kanggo nyuda pengaruh lan geter saka isine, njupuk langkah proteksi kanggo nglindhungi keamanan kemasan kasebut. Bahan kemasan bantal sing umum digunakake kalebu: plastik busa, karton sarang madu, cetakan pulp, karton bergelombang, kertas, bantal ...
    Waca liyane
  • Detil Produksi Lan AROMA Biaya-COMI

    Botol kaca kanggo kosmetik biasane dipérang dadi: produk perawatan kulit (krim, losyen), minyak wangi, minyak esensial, polesan kuku sawetara kategori kapasitas sithik, kapasitas luwih saka 200 ml arang digunakake ing kosmetik. Kanggo barang sing adol panas kanthi stok akeh, kayata botol minyak esensial ...
    Waca liyane
  • Global Market Packaging Botol Kaca

    Riset lan Pasar nerbitake laporan babagan prospek pasar botol kemasan kaca global (2019-2027). Miturut laporan kasebut, pasar botol kemasan kaca global udakara US $ 63.77 milyar ing taun 2019 lan samesthine bisa nggayuh US $ 105,44 milyar ing taun 2027. Sajrone periode ramalan, ...
    Waca liyane
  • Masalah Umum ing Pencetakan Transfer Banyu & Countermeasure sing Cocog

    Nyebabake analisis masalah umum ing pencetakan transfer banyu lan penanggulangan sing cocog 1. Produk kasebut duwe pitting, pinholes, gelembung cilik lan tampilan kasar sawise transfer banyu. Analisis Penyebab: • Lingkungan lokakarya sing kurang, bledug ngambang, bledug ing permukaan benda kerja utawa bledug ...
    Waca liyane
  • Pasar Kemasan Kaca - Wutah, Tren, lan Prakiraan (2020 - 2025)

    Pasar kemasan kaca global diramal dadi USD 56.64 milyar ing taun 2019, lan diprakirake ndhaptar CAGR 4,39%, nganti USD 73,29 milyar ing taun 2025. Kemasan Kaca dikenal minangka salah sawijining bentuk kemasan sing paling dipercaya kanggo kesehatan, rasa lan lingkungan aman. Sanajan ngadhepi abot ...
    Waca liyane
  • Pasar Botol Kaca Kosmetik lan Parfum - Wutah, Tren, lan Prakiraan (2020 - 2025)

    COMI AROMA Nggawa Botol sing apik ing jagad iki. Ikhtisar Pasar Pasar botol kaca kosmetik lan minyak wangi global regane USD 1809.28 yuta ing taun 2019 lan diperkirakan bakal nyakseni CAGR 3,63% sajrone periode ramalan (2020-2025). Urbanisasi, akeh populasi milenium, ...
    Waca liyane
  • Napa Pilih Kaca?

     COMI AROMA Nyedhiyakake Alam, 100% sing bisa didaur ulang, Dianggo maneh, Botol Kesehatan kanggo Kemasan Kosmetik, Kemasan Diffuser. www.comiaroma.com Keuntungan saka kemasan kaca cetha: iku sustainable, ora aktif, 100% lan bisa didaur ulang, digunakake maneh lan diisi ulang; aman kanggo nyimpen ...
    Waca liyane
  • Produsen Parfum sing ora bisa mambu apa-apa.

    Perusahaan saya ganti teknologi supaya bisa nggawe laris, wangi unik sing bisa diprodhuksi mung sawetara menit. Ing taun kepungkur, pangembang wangi Givaudan Fragrances sing berbasis ing Swiss ngluncurake Carto, alat bertenaga Intelijen buatan kanggo mbantu parfum. Nggunakake tutul tutul ...
    Waca liyane
  • Kaca wadhah

    Kaca wadhah minangka jinis gelas kanggo produksi kontainer kaca, kayata botol, toples, omben-omben, lan mangkok. Kaca kontainer beda karo kaca sing rata (digunakake kanggo jendhela, lawang kaca, tembok transparan, kaca depan) lan serat kaca (digunakake kanggo insulasi termal, ing fiberglass com ...
    Waca liyane
  • Proses Pabrik Botol Kaca

    Proses Pabrik Botol Kaca Proses pembuatan botol kaca digawe ing pabrik kontainer kaca kanthi sawetara langkah. Proses Pungkasan Panas Tahap pertama proses produksi botol kaca diwiwiti karo proses pungkasan, sing biasane nggunakake panas kanggo ngasilake ...
    Waca liyane
  • Kaca Kapur Soda-Apa Kaca Gamping Jeruk?

    Apa itu Kaca Lime Soda? Kaca jeruk nipis minangka jinis kaca sing paling umum diproduksi, kalebu 90% kabeh kaca sing diproduksi. Wis diprodhuksi nganti atusan taun, kombinasi dhasar saka silika, soda, lan jeruk nipis kanthi macem-macem sifat migunani kanggo aplikasi ing macem-macem ...
    Waca liyane
  • Penyemprot kabut

    Kita kabeh ngerti apa sing nyemprot mist, ngirim semprotan kabut kanggo produk, nanging apa sampeyan kepingin weruh kepiye cara kerjane? Kaping pisanan, kepiye kabut sampeyan pengin kabut sampeyan? Gumantung karo produk sampeyan, sampeyan bisa milih jinis misting sing paling cocog kanggo sampeyan. Penyemprot kabut sing apik nyedhiyakake ...
    Waca liyane
  • Penutupan

    Temokake paket kanggo produk sampeyan mung bagean pisanan saka proyek, saiki sampeyan kudu priksa manawa produk bakal ngliwati segel & penurunan bobot lan kepiye cara akeh sing bakal diwenehake. Iki sampeyan milih akeh penutupan. Mangkene sawetara perkara sing kudu dipikirake nalika milih penutupan paket sampeyan. Cl ...
    Waca liyane
  • Dekorasi

    Salah sawijining faktor sing paling penting supaya bisa entuk tampilan sing dikarepake yaiku cara dekorasi paket. Ana macem-macem pilihan nalika dekorasi lan ngrampungake, nanging iki sawetara pilihan sing paling umum: Warna In-Mould In-cetakan cetakan minangka cara sing gampang banget ...
    Waca liyane
  • Penting proyek kemasan

    Inovasi ing industri kemasan cepet banget lan ora ana enteke. Adaptasi lanskap kemasan sing ganti kanthi cepet mbutuhake pendekatan sing bisa diterusake kanggo nemokake solusi kemasan bermutu, unik, lan inovatif sing bakal nyedhiyakake kabutuhan para pelanggan. Iki papat ke ...
    Waca liyane
  • Kapasitas

    Rong pangukuran kontainer sing paling penting yaiku kapasitas overflow (OFC) lan kapasitas isi net (NFC). Ngerti bedane ing kalorone bisa mbantu milih paket sing bener kanggo aplikasi sampeyan lan minimalake jumlah kesalahan pangisian lan pratelan label. Kapasitas Overflow (OFC) T ...
    Waca liyane
  • Daur ulang botol kaca

    Wadah kaca nawakake solusi sustainable kanggo kabutuhan kemasan sampeyan. Kaca 100% bisa didaur ulang lan yen didaur ulang kanthi bener, ora bakal ilang kemurnian utawa kualitase ora kira-kira kaping pirang-pirang digunakake maneh. Daur ulang kaca uga minangka proses sing efisien lan efektif sing bisa ...
    Waca liyane