Babagan Kita

ab11
ab-logo1

Profil Perusahaan

COMI AROMA minangka perusahaan pasokan kemasan sing didegake ing Shanghai, China ing taun 2010. Kantor pusat ing Shanghai, Pabrik ing Xuzhou, China. Wiwit didhasarake, kita paling misuwur kanthi Produk Kaca Flint Tinggi, nanging saiki, kanthi akses luwih saka 25 tungku, kita bisa nampani kabeh jinis, ukuran, lan warna kanthi volume gedhe ing saindhenging taun. Iki nggawe kita bisa ngawula macem-macem industri kayata kosmetik, diffuser, parfum, tabung kaca, lan obat-obatan, lan botol dropper. Kita yakin manawa barang-barang kustom lan stok diproduksi kanthi standar kualitas paling dhuwur lan kasedhiya ing Amber, Green, Flint, lan Cobalt Blue.

Khusus, COMI AROMA nyedhiyakake botol kaca, wadhah, lan aksesoris set lengkap (tutup dropper, pompa kabut, pompa sprayer, batang Serat aroma, tongkat rotan, stopper lan tutup). Kanthi pengalaman meh meh puluhan taun ing industri kemasan, kita nawakake produk kemasan berkualitas tinggi lan inovatif kanggo merek kecantikan lan perawatan kulit global.

Kabeh fasilitas pabrikan sing canggih, sesuai karo standar AS lan disertifikasi AS US, saengga bisa nyukupi kebutuhan para pelanggan domestik lan internasional. Kajaba iku, COMI AROMA nggunakake teknologi lapisan uap panas, teknologi lapisan semprotan pungkasan, lan teknologi perawatan sing diperkaya karo silikon. Wareg 100.000 + kaki persegi kita dhewe ing ngendi kita nyedhiyakake luwih saka 50 yuta unit produk kanggo njamin kepuasan pelanggan kanthi cepet lan njaga wektu timbal sing cendhak.

ab2
ab3

Nalika COMI AROMA terus berkembang, kita ngupayakake nggayuh kabutuhan saben pelanggan.

Lelungan Kemasan sing Nyenengake, Gawe Seneng Kanthi COMI AROMA! 

Hubungi kita karo pitakon.