3D Sample Making

Obyek 3D dicithak sing bisa nglacak panggunaan dhewe

Sadurunge mbukak cetakan, cetakan 3D bisa mbantu pelanggan ndeleng bentuk botol sing nyata, tutup sing cocog. Gampang, Luwih cepet bisa dideleng.

Sawise disetujoni pisanan, banjur gawe cetakan kanggo produksi massal.

351