Botol Aroma Kaca Babak 250ml nganggo Stopper

  • Barang Ora.: KM12290
  • Katrangan singkat:

    Botol kaca "Pot-bellied" 250ml kanggo Aroma

    Botol bunder sing apik kanthi logo lan kustomisasi warna.

    Semprot nganggo transparan, katon kaya efek matte, luwih modis lan spesial.

    Cocog karo rattan & stopper kita, sampeyan mung kudu milih lan ngisi solusi aromaterapi sing cocog banjur adol.

    Kita mung ndhukung sales Grosir, diskon diwenehake miturut jumlah pesanan sampeyan.

    Nyedhiyakake layanan pemasok sing luwih profesional lan prihatin kanthi rega sing kompetitif.

    Pilih kita, pilih profesional lan lega.


    SPECS PRODUK

    METRIK

    NOMBOR BAGIAN

    Kapasitas (ML)

    DIAMETER (MM)

    Dhuwur (MM)

    Bobot (G)

     

    KM12290 250ml 80mm 112mm 350g

     

    DETAIL PRODUK

    Panganggone umum

    Minyak Diffuser, Minyak Wangi Omah

    MATERI / JENIS

    Botol
    Kaca Gelas
    Jinis Sealing
    Cork / 18.5mm
    Plug
     Tutup aluminium Polimer utawa Tyaiku sing mandheg
    

     

    Dekorasi
    Pelapisan
    Percetakan Offset
    Stamping Panas
    Metallisasi
    Layar Sutra

     

    MOQ 10000PCS

     

    INFOMASI LEBIH LANJUT
    PAKET DETAIL
    ULANGAN
    INFOMASI LEBIH LANJUT
    • Aromaterapi --- gawe tambahan sing paling apik ing omah sampeyan.

     

    • Gunakake panyerepan banyu rotan utawa tongkat serat, panyerepan minyak lan karakteristik volatil sing apik.
    • Rendhem rotan utawa tongkat serat ing larutan aromaterapi.
    • Liwat panyerepan lan volatilisasi rotan utawa tongkat serat, larutan aroma mlebu ing udara lan nggawe udhara njero ruangan seger lan wangi.

     

    • Iseni botol kasebut kanthi solusi aromaterapi non - geni.
    • Lebokake serat utawa rattan serat, atur posisine supaya katon ayu.
    • Rotan utawa tongkat serat bakal nyedhot aroma lan mbuwang alon-alon menyang udhara.
    • Nambah utawa nyuda jumlah rattan utawa batang serat kaya sing dikarepake.
    • Rasakake urip kepenak sing digawa aromaterapi.

     

    • Anget pituduh :
    • Aja kontak karo mripat, kulit lan sandhangan; Yen kena mripat, bilas banyu paling ora 20 menit.
    • Aja nyelehake stopper botol utawa tebu ing kain utawa kain supaya ora ana reregetan.
    • Aja nganti tekan bocah lan ingon-ingon.
    • Aja cairan wangi saka nutul barang kulit lan ndhuwur meja sing dicet.
    • Kembang rotan lan kembang garing bisa diobong, aja adoh saka sumber geni supaya ora ana geni.

     

    PAKET DETAIL
    Gaya Botol Kaca Antik Botol Kaca Polos, Botol Cetha Sederhana, Botol Heavy, Botol Kaca Kandel
    Bentuk Botol Kaca Antuque Botol Babak, Botol Persagi
    Rincian Paket Karton Ekspor Endhog kanthi Pallet Ekspor
     packing detail
    ULANGAN
    • stars_5

    Produk hebat, apik banget. Pelanggan saya akeh liwat wulan kanthi produk iki
    Tanggal Ditambahake: 21/04/2020 dening Sunny

    • stars_5

    sampurna, wiwit wiwitan nganti pungkasan

    Tanggal Ditambahake: 21/04/2020 dening Vilana Bagdone

    • stars_5

    layanan gedhe, produk banget wareg, lan layanan sawise sales gedhe. matur nuwun
    Tanggal Ditambahake: 27/04/2020 dening Serena Ghian


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita