Botol Kaca Parfum 100ml Persegi nganggo Pump and Cap Aluminium

  • Barang Ora.: KMPB100-002
  • Katrangan singkat:

    Botol Penetes Parfum Semprot Aluminium 100ml

    Botol kasebut diprodhuksi nggunakake kaca kanthi kualitas dhuwur sing nambah regane merek sampeyan, lan area permukaan sing rata menehi papan sing cukup kanggo nyelehake label merek sampeyan supaya botol sampeyan dhewe.

    Botol standar kita paling cocog kanggo mbantu merek sampeyan. Sampeyan uga duwe pilihan kanggo desain botol kaca khusus. Gaya urip duwe katrampilan desain kanggo dekorasi botol wangi kaca lan stoples kanthi mutu berkualitas tinggi.

    Mupangat saka kemitraan karo perusahaan sing nyedhiyakake wektu utama ing pasar. Kita nyedhiyakake layanan desain lan kemampuan produksi sing ora ana tandhingane ing skala global.

    Botol wangi kaca bening sing langsing cocog kanggo macem-macem cairan kanggo pewangi omah pribadi. Botol awet sing diproduksi nganggo kaca sing kandel, saéngga botol kasebut bisa digunakake maneh. Kita duwe macem-macem botol wangi kaca bening.

    Minangka panyedhiya kontainer kaca kanthi kualitas apik, kita bisa nyediakake botol diffuser & kosmetik & minyak esensial & botol parfum. Layanan pra-sales lan sawise-sales sing apik yaiku komedi kita.

    Hubungi kita kanggo nggawe solusi pacaging sing sampurna kanggo merek wangi sampeyan.



  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita