Botol Parfum Kaca Sprayer Clear 100ml Kosong

  • Barang Ora.: KMPB100-001
  • Katrangan singkat:

    100ml Sprayer Botol Parfum Kualitas Tinggi kanggo Grosir

    Botol sing digawe kanthi ati-ati kanggo nggawe tampilan sing bakal cocog karo merek wangi premium. 

    Botol kasebut diprodhuksi nggunakake kaca kanthi kualitas dhuwur sing nambah regane merek sampeyan, lan area permukaan sing rata menehi papan sing cukup kanggo nyelehake label merek sampeyan supaya botol sampeyan dhewe.

    Kasedhiya kanthi macem-macem tutup sekrup lan pompa semprotan. 

    Gelas premium sing bening lan kandel.

    Cocog kanggo minyak wangi lan semprotan wangi omah.

    Botol standar kita paling cocog kanggo mbantu merek sampeyan. Sampeyan uga duwe pilihan kanggo desain botol kaca khusus. Gaya urip duwe katrampilan desain kanggo dekorasi botol wangi kaca lan stoples kanthi mutu berkualitas tinggi.

    Mupangat saka kemitraan karo perusahaan sing nyedhiyakake wektu utama ing pasar. Kita nyedhiyakake layanan desain lan kemampuan produksi sing ora ana tandhingane ing skala global.

    COMI AROMA – Suplier fleksibel, enten lan berorientasi pelanggan kanggo sampeyan.

     


    SPECS PRODUK

    METRIK

    NOMBOR BAGIAN

    Kapasitas (ML)

    DIAMETER (MM)

    Dhuwur (MM)

    Bobot (G)

     

    KMPB100-001 100ml 36mm 153mm 210g

     

    DETAIL PRODUK

    Panganggone umum

    Parfum Pribadi, Minyak Wangi

    MATERI / JENIS

     Bahan Botol  Kaca Flint Dhuwur 
    Bahan Aluminium Cap 
     
    Bahan Aluminium Sprayer

    Kaliber 18mm

    
    

     

     Coating Offset Percetakan Dekorasi Stampling Metallization Silk Screen 

     
     
     

     

    MOQ 10.000 pcs  

     

    INFOMASI LEBIH LANJUT
    PAKET DETAIL
    ULANGAN
    INFOMASI LEBIH LANJUT

     

    • Proses botol kaca bening:
    • 1. Bahan-bahan: miturut tagihan bahan sing dirancang, timbang bahan baku: pasir kuarsa, watu gamping, feldspar, abu soda, asam borat, lan liya-liyane lan aduk rata ing blender.
    • 2. Peleburan: bahan sing disiapake digawe panas ing tungku kanggo nggawe cairan gelas tanpa homogen, ing suhu 1600 ℃ Celcius.
    • 3. Formulir: iki minangka proses pendinginan. Gelas pisanan diganti saka cairan kental dadi negara plastik banjur menyang negara sing rapuh.
    • 4. Cooling: suhu botol kaca iku dhuwur banget nalika lagi wae digawe, lan butuh proses anilasi alon-alon kanggo adhem sadurunge bisa disentuh nganggo tangan.
    • 5. Priksa: saben botol kaca kudu di priksa dening inspektur supaya ora ana cacat, kayata retak, gelembung, kotoran, ngisor miring, lsp.
    • 6. Paket: gunakake karton utawa palet kanggo kemasan miturut kabutuhan pelanggan.

     

    • Karakteristik botol kaca:
    • 1. Ora beracun lan tanpa rasa; sifat alangi sing transparan, apik, apik, udara, bahan baku sing akeh, rega murah, lan bisa digunakake bola-bali.
    • 2. Duwe kaluwihan tahan panas, tahan tekanan kanggo ngresiki, sterilisasi suhu dhuwur, bisa uga cryopreservation. 
    • 3. Kanthi transmisi cahya sing disegel bisa nyimpen produk sing sensitif banget karo asor kanggo wektu sing suwe.
    • 4. Pilihan sing paling apik kanggo penting lenga / cairan wangi / cairan kosmetik lsp.

     

    • Teknologi pasca proses kaca:
    • 1. Cat semprotan: nyedhiyakake macem-macem kalebu transparan, matte, opaque, mengkilap, warna-warni, pearlescent logam lan cahya logam. 
    • 2. Pencetakan-digunakake kanggo nambah jeneng lan pola ing botol kaca. Gunakake jas varnish (semprotan). Sawise perawatan iki, botol kaca disemprotake kanthi lengkap utawa sebagean. Banjur lebokake botol kaca ing oven sing wis garing lan panggang ing suhu 650 °.
    • 3. Frosting: (Perawatan asam) Efek frosting saka botol kaca ing adus asam.
    • 4. Stamping panas: piring logo jeneng utawa pola ing botol kaca. 
    • 5. Sandblasting: Jeneng utawa gambar sing nyedhiyakake efek matte ing bagean botol kaca.

     

    •  COMI AROMA - botol kaca paling apik kanggo produk parfum!
    PAKET DETAIL
    Gaya Botol Kaca Antik Botol Kaca Polos, Botol Cetha Sederhana, Botol Heavy, Botol Kaca Kandel
    Bentuk Botol Kaca Antuque Botol Babak, Botol Persagi
    Rincian Paket Karton Ekspor Endhog kanthi Pallet Ekspor
     packing detail
    ULANGAN
    • stars_5

    Produk hebat, apik banget. Pelanggan saya akeh liwat wulan kanthi produk iki
    Tanggal Ditambahake: 21/04/2020 dening Sunny

    • stars_5

    sampurna, wiwit wiwitan nganti pungkasan

    Tanggal Ditambahake: 21/04/2020 dening Vilana Bagdone

    • stars_5

    layanan gedhe, produk banget wareg, lan layanan sawise sales gedhe. matur nuwun
    Tanggal Ditambahake: 27/04/2020 dening Serena Ghian


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita