Babagan Kita

SHANGHAI COMI AROMA CO., LTD.

COMI AROMA minangka perusahaan penyedia kemasan sing didegake ing Shanghai, China ing taun 2010. Wiwit didhasarake, kita wis misuwur amarga Produk Kaca Flint Tinggi, nanging saiki, kanthi akses luwih saka 25 tungku, kita bisa nampa kabeh pesenan, ukuran, lan warna kanthi volume akeh sak taun. Iki nggawe kita bisa ngawula macem-macem industri kayata kosmetik, diffuser, parfum, tabung kaca, lan obat-obatan, lan botol dropper. Kita yakin manawa barang-barang kustom lan stok diproduksi kanthi standar kualitas paling dhuwur lan kasedhiya ing Amber, Green, Flint, lan Cobalt Blue.

PRODUK

PAKET Eco-FRIENDLY AND SUSTAINABLE!